
Amuse, hoofdgerecht of zoetigheid
Mister Kitchen heeft 3 categorieën bedacht: voorgerecht of amuse, hoofdgerecht en nagerecht of ander zoetigheid. Bij een uitdaging hoort natuurlijk een prijs! Mister Kitchen nodigt de genomineerde receptenbedenkers en bloggers op 24 mei uit, om in hun showkeuken de finale bij te wonen. De winnaars ontvangen de Gouden Stengel en een diner voor twee. Bovendien worden de recepten van de finalisten gepubliceerd in het tijdschrift Delicious.Doe mee met de Rhubarb blog challenge
Het lijkt mij tof om, samen met een jullie, naar Amsterdam af te reizen en daar te laten zien hoe wij de rabarber het lekkerste vinden. Komende weken ga ik aan de slag met rabarber. Jullie ook? Stuur mij voor 25 april een recept met rabarber. Publiceer het recept op je blog en laat hier een reactie met je link achter. Of stuur het recept naar info@etenuitdevolkstuin.nl.De inzender van het recept dat ik instuur voor de Rhubarb Blog Challenge, ontvangt van mij sowieso een leuk lente-inspiratiepakketje! Dus doe mee en dan halen we samen met Mister Kitchen de rabarber uit de vergetelheid.De Dutch Rhubard Week wordt dit jaar van 22 t/m 31 mei georganiseerd door Mister Kitchen.
0
Leeeeuk dat je ook mee doet! Het is dat ik zelf al mee doe, maar anders zou ik het graag samen met jou een rabarberrecept maken. Ik moet zeggen dat ik er nog wel mee aan de slag moet. Dit is wel echt iets voor jou, dus ben heel benieuwd wat je ervan gaat maken 🙂
Ja, een rabarberbellini om in de stemming te komen en afsluiten met een waanzinnig lekker toetje. Ik heb al een hoofd vol ideeën maar ik hoop ook op smaakvolle inzendingen!
Dank je voor het compliment! Rabarber fotograferen is een eitje hè. Die stengels zijn zó fotogeniek!
OEH lekker, ik ben dol op bellini’s! Mag ik die komen proeven? Zelf zat ik te denken aan een rabarber aardbei margarita, kom je ook wel lekker van in de stemming haha 😉 en rabarber en toetjes zijn natuurlijk klassiek! Ben benieuwd wat je ervan gaat maken 🙂
p.s. je rabarberfoto is prachtig!
Roze boterzachte rabarberrecept staat op mijn website.
Oh heerlijk! Met kardemom en rozewater! Wat een lekker recept Claudia.