Door de voortreffelijke organisatie van Cécile kan ik jullie, net als vorig jaar, een Foodbloggers Paasbrunch menu presenteren! Ik serveer een lente ui soep met knapperige pecorinokoekjes. Door de gierst krijgt de soep een volle en romige smaak, zodat je minder slagroom kunt gebruiken. En heb je knoflook in de tuin staan, dan kun je het loof gebruiken om de soep smakelijk te garneren.
Foodbloggers Paasbrunch menu
Oeufs en cocotte van Cécile – De smaak van Cécile
Eieren au bain marie gegaard met romige crème fraîche en lente groenten. Serveer dit gerechtje met knapperig brood waarmee je de potjes lekker kan ‘uitlepelen’.
Lente-ui soep met pecorinokoekjes van mij!
Serveer deze romige lente-ui soep met gierst en het verse loof van knoflook als voorgerechtje. En maak er knapperige pecorinokoekjes bij.
Bacon scones met maple syrup glazuur van Ellen – In my red kitchen
Zoet en zout, dat is een match made in heaven dus deze scones zijn helemaal perfect. Serveer met wat extra bacon en roerei en je hebt een brunch-waardig gerecht!
Hot cross buns van Hazel – Cookie Cottage
Deze traditionele Britse paasbroodjes staan bij Hazel op tafel. Op smaak gebracht met mixed spices, krenten, rozijnen en gekonfijte sinaasappel.
Roerei van Vanessa – Culinessa
Vanessa serveert roerei met de verrassende combinatie van truffel en garnalen. Ik ben heel nieuwsgierig naar dit gerecht!
Kaneelbroodjes met pecannoten van Diane – Cuisine de Clementine
Deze kaneelbroodjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Volgens Diane zijn ze het lekkerste als ze nog warm zijn!
Kokos vogelnestjes van Anne Ruth – Kookmeisje
Deze moet je proberen! Kokosmakronen met in het nestje heerlijke dragee eitjes. En ga snel kijken naar de mooie foto!
Amandeltaart van Suus – Food Bandits
Wat is een paasbrunch zonder taart? Suus bakt voor ons een luchtige amandeltaart met een hint van grapefruit. Feest!
Geef een reactie