Tuinkriebels

Homeno categoryTuinkriebels

Terwijl buiten nog een dunne laag sneeuw ligt, begint het in februari bij mij altijd weer kriebelen. De bak met zaden komt weer tevoorschijn. Ik surf op sites om zaden te zoeken: prachtige bloemen en lekkere groenten. Dit jaar heb ik besloten niet te veel te gaan zaaien. Dit jaar wel weer bietjes, snijbiet, sla en tomaatjes. En natuurlijk ook één courgetteplant en pompoen. En vooral veel tomaatjes.
Ook gaan er weer aardappeltjes in de grond. Dit jaar heb ik Toluca-aardappelen besteld. Gisteren hebben we laatste Raja aardappeltjes gegeten. Er ligt nog een mooie uchiki-kuri pompoen  in de keuken en is dan het eten uit de tuin echt helemaal op… Tijd voor nieuwe plannen.

Zadenbak

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.