Tuinbonen zaaien – poging twee

Homeno categoryTuinbonen zaaien – poging twee

De roodbloeiende tuinboonzaden zitten in de zaaigrond. Vorig jaar zat, plotseling van de ene op de ander dag en volkomen uit het niets, al mijn tuinboonplantjes vol zwarte luis. Er was geen houden meer aan en er was geen tuinboon te redden… Ik heb de plantjes maar laten staan voor de zaden en dit jaar doe ik heldhaftig een nieuwe poging. Extra vroeg zaaien vergroot mijn kansen om al tuinbonen te kunnen oogsten voordat de zwarte luis uit zijn winterslaap is. En terwijl ik vorig aan het dubben was wanneer nu die toppen uit de planten moeten, maak ik dit jaar meteen bij de eerste gedachte daaraan, korte metten met de toppen.

Roodbloeiende tuinbonen gezaaid

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.