Hard werken om straks te relaxen

Homeno categoryHard werken om straks te relaxen

De laatste dagen ben ik druk geweest. Ik heb gespit en nog eens gespit… Ik wil een gazon aanleggen en daarvoor ben ik nu de grond aan het voorbereiden. Het resultaat mag er zijn! Op de foto zie je de helft van mijn arbeid. Als het vrijdagmiddag droog is, ga ik verder met de laatste metertjes. Dan laat ik het een week of twee inklinken en ga ik egaliseren en zaaien. En dan kunnen we op blote voeten relaxen, voetballen en picknicken op het nieuwe grasveld. Dat is altijd het leuke van spitten: mijmeren over hoe het zal gaan worden.

En tijdens het spitten zag ik de eerste luchtballon van dit jaar. Nu is het echt lente!

Spitten voor gazon

Luchtballon

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


2 reacties


 1. Ziet er goed uit! Ik heb zaterdag ook weer een stukje tuin omgespit en wat aardappels geplant. Hoop dat ik niet overal te vroeg mee ben. Dit jaar doe ik mijn tuin voor het eerst helemaal alleen, zonder hulp dus dat is wat lastiger. Ook die luchtballon is leuk! Dat komt bij ons niet zoveel voor..
  Groetjes,
  Willemijn

 2. Hoi hoi,

  Hier de dame met het blauwe oog! hahaha.
  Het ging best hard maar ja het hersteld zich vast wel weer.. toch?

  Je bent ook flink druk geweest! Is het zware grond bij jullie? Zo te zien op de foto.
  En vliegen bij jullie ook altijd vaak luchtballonnen over? Heb je zelf ook wel eens gevlogen? Ik al twee keer (verwend he?) Het is echt een aanrader! Je bent zo vrij als een vogel en de stilte is geweldig!

  Ik hoop ook dat het heerlijke lente weer dit weekend ook (terug) komt!
  Groetjes
  Lisette


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.