November bureaubladafbeelding uit de tuin

Dit jaar is één van mijn favoriete bloggers gestopt met het maken van hele leuke bureaublad afbeeldingen. Omdat ik de plaatjes erg mis, maak ik ze nu zelf. Met afbeeldingen uit mijn tuin en keuken of zomaar een leuke sfeervolle foto die ik heb gemaakt in het bos, park, café of op de markt (ofzo). Wil je ook zo’n plaatje als achtergrond? Hier is mijn afbeelding voor november en downloadtips.

bureaubladafbeelding november

Downloaden

Klik met rechts (of met ctrl tegelijk) op bovenstaande foto en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Versie zonder kalender voor drukke bureaubladen

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads.


2 reacties


  1. Leuk Marleen, ik ga hem instellen!

  2. Past goed bij het grijze weer vandaag. Ik had eigenlijk beter iets vrolijkers kunnen kiezen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.