Margriet More – in en om de tuin

Homeno categoryMargriet More – in en om de tuin

Margriet More

Vandaag is het geen lekkere dag om in de tuin te werken maar dat is helemaal niet erg! Want nu kan ik de hele middag op de bank hangen met een lekkere pot thee en de nieuwste Margriet More over tuinieren.

Koken met rozenblaadjesHet (culinaire) leven gaat over rozen! Met recepten voor rozenijsterrine en rozenwatermadeleines

Inhoudsopgave

In het blad staan leuke artikelen zoals koken met rozen, lekkere recepten met fruit uit eigen tuin, interessante toepassingen voor kruiden in de natuur en twee pagina’s met originele buitenblogs. En jawel, bij de buitenblogs staat mijn weblog genoemd! Zo leuk.

Originele bloggers

Margriet More’s tip: vlierbloesemchampagne

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


6 reacties


 1. Leuk ! dat je in de margriet staat, toch leuk als er weer nieuwe mensen op je blog komen kijken. Ik ben pas ook benaderd door Sanoma….ben benieuwd wanneer ik er iets van terugzie :) Je staat terecht vermeld, je hebt een prachtig blog!

  groetjes Annemiek

 2. Hee Annemiek, wat leuk dat jij binnenkort ook in een tijdschrift staat! Welk tijdschrift? Laat je het tegen die tijd even weten via je blog? Ik ben heel benieuwd.

 3. Ik vind het zo leuk dat je erin staat! Ik ga vandaag de More ook kopen. Ziet er goed uit en kan wel wat tuininspiratie gebruiken. Overigens heb ik zojuist bij huis in het zonnetje staan tuinieren. Heerlijk!

 4. Leuk zeg!
  Ik heb je genoemd op mijn blog: http://duizenden1dag.blogspot.nl/2013/03/liebster-blog-award.html
  Groetjes, Martine

 5. Leuk artikel! IK heb zelf laatst in de Flow gestaan veel leuke reacties gehad!

 6. @Moestuin, de flow lijkt mij supergaaf om in te staan! Wow! Ik krijg ook leuke mailtjes van lezers van de Margriet More *glunder*. Echt heel leuk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.