Onder een aantal foodbloggers is het idee ontstaan om te foodblogswappen. Blogswappen houdt in dat we een recept van een ander foodblog koken. Ik heb een recept uitgeprobeerd van Uit Pauline’s keuken. Ik ken Pauline al een tijdje via Instagram, de app op je telefoon waarmee je foto’s kan bewerken en makkelijk met anderen kan delen.
Pauline blogt ruim twee jaar over eten en heeft een divers scala aan recepten op haar website staan. Wat denk je van Bieten risotto of Pastasalade met maangedroogde tomaten. Van gnocchi met wilde tomaten tot een Charlotte Russe met rood fruit, de variatie lijkt eindeloos. Haar receptenindex heeft een apart stuk met vegetarische recepten met lekkere groenten. En allerlei lekkere zoetigheden met veel fruit. Ik vind haar How to’s erg handig, ze legt bijvoorbeeld stap voor stap met duidelijke foto’s uit hoe je karamel kunt maken. Neem eens vooral een kijkje op haar website!
Van Pauline’s site heb ik natuurlijk een recept gekozen met groente uit de tuin. Zo aan het begin van de lente beperkt dat gelukkig het aantal recepten, want anders had ik écht niet geweten welk recept ik had moeten kiezen. Met pastinaak uit de tuin heb haar Pastinaak-aardappel taartjes gemaakt. Het is een aardappelgratin gerecht in de vorm van 12 kleine taartjes.
We hebben gesmuld van de pastinaak aardappeltaartjes en tijdens het eten werd mij verzocht vooral meer pastinaak te zaaien!
Geef een reactie