Home Made. Voor die woorden viel ik, toen ik het blog Marina’s Life in & out the Kitchen grondig doorzocht naar een lekker recept voor de foodblogswap. Home made dus zonder pakjes of zakjes koken, daar houd ik van. Maar dat wisten jullie natuurlijk al.
Na de oproep op Facebook om weer te foodblogswappen, rees bij mij de twijfel of ik mij weer ging opgeven. De verdeling is volkomen willekeurig en wat als mij een blog wordt toegewezen dat vol staat met taarten en cupcakes? Marleen, die cupcakes gaat bakken? Daar hoef ik bij jullie niet mee aan te komen! Nee, voor cake en koekjes gaan jullie naar een andere blogs. Jullie willen hier groenten zien. Het liefst nog als plant in de tuin en geoogst met klei aan de wortels en modder op het blad. En met verhalen over mijn tuin. Dat weet ik ook wel.
Maar het foodblogswappen is zo leuk om te doen, de spanning van welk blog ik ga koken. En wie een recept van mijn blog gaat uitproberen. Die uitwisseling is leuk! Dus daarom heb ik mij weer opgegeven…


Bieslook en eieren van moestuinkippen
Met bieslook uit mijn tuin en eitjes uit de moestuin van Martine heb ik een Marina’s heerlijke home made eiersalade gemaakt.

Benieuwd wie een recept van mijn blog kookte? Kijk dan deze week eens op het mooie blog van Maura: Yellow lemon tree.
Geef een reactie