Een scheutje vlierbloesemsiroop door de prosecco is lekker. Over roomijs is het verrukkelijk. Maar door de chocolade is hemels! Die combinatie is echt heerlijk. Chocolademousse met vlierbloesem: de geur van de bloesem samen met de sensationele smaak van pure chocolade en luchtig als slagroom. Deze chocolademousse is goddelijk! Probeer zelf maar!
Recipe Chocolate mousse with elderflower
Cooking time: 15 minutes
Serves 4
Ingredients
- 200 gram pure dark chocolate
- 125 ml elderflower syrup
- 250 ml cream
Directions
Put a small pan in a larger pan with hot water and slowly melt the chocolate. Add 75 ml elderflower syrup and stir until it is a sauce. Allow the chocolate to cool slightly. However, stirring occasionally. Whip the cream with 50 ml elderflower syrup. Mix the whipped cream into the chocolate. Divide the mousse into 4 ramequins. Leave the chocolate mousse a few hours in the fridge. And ready is your heavenly chocolate dessert!
Meer lezen over vlier
- Op Foodlog Culinair ontdekt: vlier
Geef een reactie