Juli bureaubladafbeelding

HomebloggenbureaubladplaatjesJuli bureaubladafbeelding

bureaubladafbeelding juli

Iedere maand maak ik een bureaubladafbeelding. Dat zijn afbeeldingen uit mijn tuin of keuken. Voor juli een foto van doperwtjes. Doperwtjes, zijn samen peultjes en aardbeien de reden waarom ik een moestuin heb. Vers, net van de struik, zijn ze zó lekker. Wil je ook zo’n plaatje als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Download de bureaubladafbeelding

Klik met rechts (of met ctrl tegelijk) op bovenstaande foto en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeeling en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Versie zonder kalender voor drukke bureaubladen

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads.


2 reacties


  1. Blij word ik van deze foto! En ik ben dol op verse erwtjes!

    1. Ja! Zooo lekker, die erwtjes. Ik ga morgen weer oogsten en misschien zijn nu ook de frambozen rijp. Daar verheug ik me ook al weken op.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.