Vakantie: kris kras door Nederland

Homegroene hotspotVakantie: kris kras door Nederland

We zijn weer terug van onze vakantie in eigen land. Het weer was én is fantastisch dus reden we met kampeer- en kookspullen door het ganse land. Van Utrecht naar Middelburg en van Oldenzaal naar Leiden. Zoiets! Hier is een klein foto-verslag van onze roadtrip.

Vakantie in Middelburg

We hadden heerlijk strandweer in Zeeland. Slenterend en skatetend gingen we door Middelburg. En tijdens het noodweer reden we over het Hollands diep!

Kamperen

We reden helemaal naar Oldenzaal voor de Snake run in park Het Hulsbeek. Daar in Twente stonden we op een open plekje midden in het bos. Met rondom de tent bosbessenstruiken! Maar er waren helaas mega-veel teken. Jakkes!
Op het kampeerterrein in het groene hart kon ik naar hartelust koken op open vuur. Dat was echt leuk om te doen. We aten cowboy-maaltijden en ik kreeg zelfs de vlam in mijn Logde-pan! Stoer.

Hortus Botanicus

In de Hortus van Leiden heb ik botanische schoonheden bewonderd. Prachtig! Kijk maar mee…

Hortus

Hortus

Ik zag er Egyptische ui en zwarte komijn (de twee foto’s rechts) in de kruidentuin. Die komijn lijkt me wel wat voor mijn volkstuin. Ik kocht in het museumwinkeltje citroen honing en anijszaden. En in de stad scoorde ik nog een mooi, groen schaaltje voor foodfoto’s.

Zo en nu weer aan de slag in de volkstuin!

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


3 reacties


  1. Mooie foto’s. Dan is Nederland toch ook wel mooi he.

  2. Wat een prachtige foto’s, heel erg gezellig ziet alles er uit!

  3. Anita van der Klip

    Wat een leuke sfeervolle foto’s. Heb net je site (via Facebook) ontdekt. Ziet er erg leuk en ook heel herkenbaar uit. Heb zelf al jaren met erg veel plezier een volkstuin en een stuk groentetuin aan huis. Niets is lekkerder dan koken met kakelverse producten uit je eigen tuin. Vrees dat ik ook erg veel kookboeken hebben, waaronder een van Ottolenghi. Leuk dat ik ook gelijk foto’s uit mijn eigen stad Middelburg tegen kwam. Nogmaals erg leuk en mooi foto’s: het oog wil tenslotte ook wat, niet waar?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.