In de vakantie bakte ik voor ons logeetje lactose vrije pannenkoeken. Ik verving melk met sojamelk en liet de eieren achterwege zodat ze helemaal vegan zijn. Door rijstazijn en baking soda toe te voegen worden de pannenkoeken toch lekker luchtig. Heerlijk met de eerste bramen of ahornsiroop!
Toen ik je recept zag dacht ik; bramen, nu al…. ik ben ook maar eens gaan kijken en ja hoor ze zijn er weer. Nog niet veel maar toch. Heb jij ze zelf of pluk je ze ‘wild’ ?
Hoi Karin,
Ik heb twee bramenstruiken en die hangen nu helemaal vol met bramen! Ze zijn alleen niet zo zoet als de wilde bramen. Maar ze wel lekker voor jam of crumble etc.
Groetjes, Marleen
Mmmmm, ziet er overheerlijk uit, ze zijn al op zeker 😉
Het was erg lekker en de jongens hadden de stapel in een nanoseconde gehalveerd. Gelukkig had ik bedacht om twee stapels te bakken!
Toen ik je recept zag dacht ik; bramen, nu al…. ik ben ook maar eens gaan kijken en ja hoor ze zijn er weer. Nog niet veel maar toch. Heb jij ze zelf of pluk je ze ‘wild’ ?
Hoi Karin,
Ik heb twee bramenstruiken en die hangen nu helemaal vol met bramen! Ze zijn alleen niet zo zoet als de wilde bramen. Maar ze wel lekker voor jam of crumble etc.
Groetjes, Marleen