Tot mijn grote verbazing was het bakje binnen een kwartier leeg. Het was woensdagmiddag. Ik had net bietenchips gebakken. Mijn zoon en zijn vriendje keken een filmpje. Ik had nog snel even een foto gemaakt. En toen was dus dat hele bakje bietenchips leeg.
Op andere foodblogs had ik de recepten al eens voorbij zien komen en ik was inmiddels erg nieuwsgierig geworden naar de smaak. Alleen moest ik daarvoor wel eerst naar de moestuinwinkel fietsen. Ja, je leest het goed: moestuinwinkel. Mijn eigen bietjes zijn dit jaar àllemaal aangevreten! Ik denk door woelmuizen. Gelukkig verkoopt de moestuinwinkel superverse bietjes en ook nog eens in vrolijke kleuren! Kijk, overal is een oplossing voor!
Kidsproof borrelhapje
Bietenchips, een kidsproof moestuin borrelhapje dus! Zoete bietjes met wat zout en een klodder knoflooksaus is een heerlijke snack. Dit borrelhapje is ook een inzending voor het foodblogevent van deze maand. Maaike van het blog MiCook heeft het foodblogevent deze maand het thema Finger food gegeven. Deze maand heb ik trouwens nog focaccia met aardappel en snijbiet met feta filodeegrolletjes gebakken. Ook gerechten dat je zonder bestek eet maar als inzending heb ik voor deze bietenchips gekozen omdat de kinderen het ontzettend lekker vonden. Zo lekker, dat mijn zoon het zelfs voor zijn receptenkring op school wilt bakken!
Geef een reactie