“Mam, mag ik je telefoon?” We zitten in een restaurant en mijn zoon (10) wil zijn voorgerecht, paddenstoelen met profiteroles, vastleggen. Tja, voorbeeld doet volgen… Tijdens het eten wisselen we, zeer zorgvuldig om niet te morsen in de wijn van onze tafelgenoten, hapjes uit. Ik proef een paddenstoel in bouillon, een stukje gegrilde scholfilet en een hapje schorseneer. Zelf heb ik een voorgerecht van bietjes met geitenkaas en dennenolie gekozen. Gegarneerd met een erwtenscheut! Heerlijk. Eten in een restaurant vindt mijn zoon erg leuk en vooral lekker. En we kunnen elk restaurant kiezen want hij lust bijna alles. Als hoofdgerecht koos hij wilde zeebaars met octupus en octopussaus. Het liefst zou hij in een sterrenrestaurant eten! Je zou denken dat hij echt àlles eet, maar dat is helaas niet zo. Hij houdt niet van een quinoa salade, een Hollandse stamppot of een smeuige risotto.Als hij onverwachts bij een vriendje blijft eten, zien wij onze kans schoon! We snellen naar de winkel en maken we risotto of quinoa salade klaar. Zoals deze salade van Katie Quinn Davis. Een lekkere quinoa salade met linzen, limoen en halloumi. De linzen komen wel uit een blikje. Op het laatste moment nog even linzen weken en koken, zit er voor zo’n last-minute salade natuurlijk niet in.
0
Heerlijk zo’n lekkerbek in huis!
Salade ziet er ook heerlijk uit!
Super leuk dat je zoon je een beetje achterna gaat ;).
Het gerecht ziet er echt heerlijk uit! Weer al een idee wat ik met quinoa kan doen, fijn.