Januari wallpaper

HomebloggenbureaubladplaatjesJanuari wallpaper

Allereerst wil ik jullie een bijzonder goed 2014 wensen. Dat het een jaar vol mooie momenten, overvloedige oogsten, spannende mogelijkheden en zonnige ogenblikken mag worden!

Iedere maand maak ik een wallpaper voor mijn computer. Dat zijn afbeeldingen uit mijn tuin of keuken. Deze maand een plaatje van boomkruinen in het park. Geschoten op het moment dat het nog niet sneeuwt, maar dat je duidelijk kan zien, dat het elk moment kan gaan sneeuwen.

Misschien hebben jullie het al gezien. Clotilde maakt weer nieuwe bureaubladplaatjes! Kijk maar op Chocolate & Zucchini.

januari wallpaper

Wil je ook dit plaatje als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.


Één reactie


  1. Mooi behangetje! Ik zie dat je ook veel lekkere receptjes op je blog hebt, mooi want ik hou van lekker eten. Wie niet?

    Een goed & smakelijk 2014!

    Yolanda


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.