Maart wallpaper

HomebloggenbureaubladplaatjesMaart wallpaper

Iedere maand maak ik een wallpaper voor mijn computer. Dat zijn afbeeldingen uit mijn tuin of keuken. Deze maand een foto van raapsteeltjes. Ieder jaar kijk ik reikhalzend uit naar de eerst oogst uit de tuin. Dan is het voor mij echt voorjaar geworden. Natuurlijk heb ik een paar recepten met raapsteeltjes op mijn blog staan. Probeer eens gestoomde raapsteeltjes met dillesaus. En deze hartige taart met raapsteeltjes is niet te versmaden.

maart wallpaper

Wil je ook dit plaatje als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.