April wallpaper

HomebloggenbureaubladplaatjesApril wallpaper

Iedere maand maak ik een wallpaper voor mijn computer. Dat zijn afbeeldingen uit mijn tuin of keuken. Deze maand een foto van pruimenbloesem. Mijn pruimenboom, een mirabelle de nancy, staat vol in bloei. Dat belooft veel lekkere en sappige pruimen in augustus. Joehoe!

april wallpaper

Wil je ook dit plaatje als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.