Door voortreffelijke organisatie van de foodbloggers Cécile en Maura, kan ik jullie met trots, een heerlijk foodbloggers paasbrunch menu presenteren! Ik heb frisse, hartige taartjes met voorjaarsgroente gemaakt. Een quiche met raapsteeltjes, erwtjes en munt en een lichte vulling van eieren, slagroom en magere yoghurt.
Foodbloggers Paasbrunch menu
Brioche egg in a hole van Ellen – In my red Kithcen
Brioche egg in a hole is een unieke manier om twee typische Paas heerlijkheden te combineren. Verras je tafelgasten met plakken zelfgemaakt brioche brood gevuld met een gebakken eitje.
Lentetaartjes met voorjaarsgroente van mij!
Proef de lente in deze hartige taartjes met raapsteeltjes, munt en doperwtjes. Met een lichte vulling van room en magere yoghurt!
Zacht gekookte eieren met salsa verde van Cécile – De smaak van Cécile
Een heerlijk Italiaans brunch gerechtje van zacht gekookte eieren met een salsa verde saus. Serveer dit gerechtje met knapperige brood die je lekker in de saus kan dippen.
Hot cross muffins van Maura – Yellow Lemon Tree
Een makkelijke variant van de traditionele hot cross buns. Muffins met specerijen, krenten, rozijnen en gedroogde cranberries.
Venkeltaartje met geitenkaas en karwijzaadjes van Hazel – Cookie Cottage
Een kleine quiche met gekarameliseerde venkel en een zachte geitenkaas.
Gepocheerd ei met zalm & Hollandaisesaus van Ellen – Made by Ellen
Probeer eens deze Egg Benedict. Een Amerikaans ontbijt/brunch gerecht dat op een bagel gegeten wordt.
Doen jullie iets speciaals met Pasen? Wij gaan dit jaar naar Bergen voor een gezellige paasbrunch met vrienden. Iedereen neemt dan wat mee en dan staat de tafel vol met hapjes en drankjes. We eten hartige muffins, plakkerige buns, frisse salades en pittige soep. We drinken witte wijn, beschilderen paaseieren en ondertussen houdt iemand het paasvuur in gaten!
Geef een reactie