Juni wallpaper

HomebloggenbureaubladplaatjesJuni wallpaper

Iedere maand maak ik een wallpaper voor mijn computer. Dat zijn afbeeldingen uit mijn tuin of keuken. Deze maand een foto van de eerste radijsjes! Radijsjes zijn zulke leuke en makkelijke groente voor in de tuin. En je kan het altijd eten. Op een broodje of door de salade.

juni wallpaper

Wil je ook deze juni wallpaper ook als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.


2 reacties


  1. Mooie foto! Ik ben benieuwd wanneer ik mijn radijsjes uit eigen tuin kan eten. Het groen is in ieder geval al heel snel boven gekomen :).

    1. Dank je, Gwen! Radijsjes gaan heel snel. Zeker met warm weer en wat extra water.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.