Juli wallpaper

HomebloggenbureaubladplaatjesJuli wallpaper

Iedere maand maak ik een wallpaper voor mijn computer. Dat zijn afbeeldingen uit mijn tuin of keuken. Deze maand een foto van de eerste aardbei! Wat een feest! Ik hoef jullie niet uit te leggen hoe ontzettend lekker aardbeien uit de tuin zijn. Behalve lekker zijn ze ook zo mooi en sierlijk. En dat groene kroontje, ach… zo mooi!

juli wallpaper

Wil je ook deze juli wallpaper ook als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.


2 reacties


  1. Wat zijn ze mooi, die aardbeien. Prachtige foto.

    1. Dank je, Arlinde!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.