Met het gevoel dat ik een halve fles wijn op heb, fiets ik naar de winkel voor nieuwe ingrediënten voor een Bloody mary. En dat zit zo. De redactie van magazine Delicious heeft mij gevraagd of ik het leuk vind om een recept voor Bloody mary te bedenken. En ja, drankjes mixen vind ik leuk! We zitten
In de nieuwe nummers van het magazine Delicious staan deze zomer recepten voor cocktails. Proost! Ik ben heel benieuwd want ik hou van gemixte drankjes. Mijn favoriet is Gin-tonic. Maar ik vind het ook leuk om met siropen te mixen. Bijvoorbeeld klaproossiroop met Martini of vlierbloesemsiroop met prosecco. Leuk voor feestjes in de tuin!
Wil je er één met paprika of citroengras?
De geroosterde paprika geeft een volle en pittige smaak. Lekker met pittige waterkers en een flinke olijf. De olijven komen uit een potje van Jonnie Boer & Oos Kesbeke: Bella di Cerignola olijven. Ze zaten in de Foodybox en ze zijn echt verrukkelijk.
Met citroengras en limoen geef je de Bloody mary een frisse en lichte smaak, een beetje Thais. Heel zomers en mijn favoriet!
Geef een reactie