Kerstmenukaart maken – free printable

HomeDIYKerstmenukaart maken – free printable

Zijn jullie al aan het nadenken over het kerstmenu? Komende week plaats ik drie recepten voor een vegetarisch kerstmenu met groente uit de tuin. De drie recepten zijn makkelijk vooraf te maken zodat je op de dag zelf weinig meer hoeft te doen. Ik begin mijn blogkerstweek met een menukaart. Een kerstmenukaart maken vind ik zelf altijd zo leuk om te doen en dit keer heb een pdf voor jullie gemaakt die je zelf kunt printen en kunt invullen met je gerechten.

Kerstmenu kaart

Kerstmenukaart maken

De kaarten hebben het formaat van een ansichtkaart en ze passen precies op een blanco correspondentiekaart van Hema. De kaart rechts heeft ruimte om de wijn de noteren. Deze week woonde ik een lezing over wijn door Gereon de Leeuw bij en nu ga ik zelf ook eens wat combinaties proberen. Ik weet nu ik dat een witte Cabernet Sauvignon of een Pinot Grigio goed bij groentegerechten passen. En als ik kaas in een gerecht gebruik, kan ik beter een witte Chardonnay op tafel zetten. Maar past een lichte en fruitige rode wijn ook bij een vega-gerecht of een zwaardere rode wijn bij een salade met noten en blauwe kaas? Dat ga ik uitproberen!

Downloaden

Klik op een kaart en print of bewaar de kaart om later uit te printen. Ik wens jullie alvast met de voorbereidingen!

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


Één reactie


  1. […] je je kerstmenu op een mooie kaart schrijven? Bekijk dan gauw de kerstmenu-kaart van Eten uit de Volkstuin! Een super tof extraatje op de […]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.