Wallpaper januari

januari wallpaper

Op de foto een bak met mesclun van een biologische boer in Lille. Begin deze maand was ik weer met foodblogvriendinnen Christien, Emmelien en Martine een dag in Lille. We bezochten eerst Wazemmes, de overdekte markt in het centrum. We kochten croissants en macarons en we vulden daarna onze winkelwagen bij de Auchan met Franse lekkernijen. Met een nieuwe voorraad Puget olijfolie, druivenpitolie, mosterd met dragon, viooltjes chocolade en een nieuwe fles klaproossiroop kan ik weer een paar maanden lekker koken.

Wil je ook deze januari wallpaper als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.


8 reacties


 1. Klapsiroop, wat is dat voor iets?
  Het eerste nieuwe woord wat ik in 2015 tegenkom.

  1. Hihi! Ik bedoel natuurlijk klaproossiroop!

 2. Leuk uitje en lang nagenieten met al het Franse lekkers!

  1. Jaah! Ik ga ook een keertje in een ander (groente)seizoen, ik ben benieuwd wat er dan allemaal te krijgen is.

 3. Willy

  Een heel gelukkig nieuwjaar.
  Ik kijk altijd uit naar je mooie wallpapers
  En naar je recepten.

  1. Dank je wel, Willy! Wat leuk om te lezen. Ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.