Wallpaper maart

HomebloggenbureaubladplaatjesWallpaper maart

Zijn jullie al druk met zaaien? Binnenkort ga ik buiten raapsteeltjes en rucola zaaien. En binnen staan er ook al bakjes met tuinbonen, erwten en peultjes. Die zaai ik altijd eerst binnen omdat anders de dieren in de tuin er met de boontjes en erwten vandoor gaan. In de tuin zag ik vorige week heel veel holletjes van woelmuizen, dus dat beloofd wat. Voor maart heb ik een toepasselijke afbeelding uitgezocht met net opgekomen rucola.

maart wallpaper

Wil je ook deze maart wallpaper ook als achtergrond? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Libelle, groene vingers nr. 9

Vorige week stonden mijn zaaitips in Libelle! Leuk hè! Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.


10 reacties


 1. Wat heerlijk he, dat het seizoen weer begint. Wij zijn al voorzichtig begonnen met capucijners en tuinbonen voorzaaien, maar de grond buiten is nog veel te nat. We moeten nog heel even geduld hebben. Maar het seizoen is heeeeeel dichtbij.

  1. Oja, de capucijners! Die wil ik ook dit jaar zaaien!

 2. Wat leuk dat je in de libelle staat, hier is het moestuinseioen ook al goed bezig ;-)

 3. Gisteren ben ik ook begonnen met zaaien. Tuinbonen in de koude kas. En peultjes in de vollegrond – op hoop van zegen, want ook hier volop muizen!

  1. Vorig jaar zijn alle erwten en peulen door de woelmuizen opgegeten. Dit jaar graaf ik het beschermgaas een beetje in, hopelijk werkt dat…Heb jij nog tips tegen muizen?

   1. Renske

    Euphorbia lathyris schijnt te helpen tegen woelmuizen. Ik ga dit jaar voor het eerst met een moestuin beginnen, maar ben al gewaarschuwd. Voor je het weet gaan de muizen ervandoor met de jonge erwtenscheuten!

    1. Ah! Euphorbia lathyris, daar ga ik er een paar van kopen en strategisch planten. Op sommige plekken is de grond net gatenkaas door al die holletjes. Echt erg.

 4. WILLY

  Bedankt weer voor de achtergrond foto.Ik kijk er iedere maand naar uit.

  1. Wat leuk om te lezen Willy! Ik ga weer mijn best doen voor de aprilafbeelding.

 5. Wat leuk dat je in de Libelle staat!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.