Nou, ik verklaar het we blijven op de tuin eten seizoen voor geopend! Ik ging gisteren bij vrienden op de tuin langs en we roosterden groenten en bakten visjes op de barbecue. Ik nam de drank mee en maakte het toetje. Dat toetje, een pavlova, was met fiets en al gevallen. Oei! Dus geen spetterende presentatie maar eerder een Eton mess met slagroom en flink veel fruit. Gelukkig was de smaak er niet minder om! In de tas zat natuurlijk ook wijn en voor de kinderen maakte ik met vlierbloesemsiroop lekkere cocktails zonder alcohol.
Wat is lekker met vlierbloesemsiroop?
Het is nu echt vlierbloesemtijd! Overal ruik ik de bloesem, jullie ook? Ik drink zelf weinig limonade maar de siroop kun je wel aan allerlei drankjes en gerechten toevoegen. Deze cocktail is eenvoudig maar erg lekker! Citroensap, vlierbloesemsiroop en priklimonade, that’s it. Ginger ale of tonic is hier favoriet maar je kunt zelf vast ook een lekkere combinatie bedenken. Laat de zomer maar beginnen!
Geef een reactie