• Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Eten uit de volkstuin

zaaien en oogsten in de moestuin

  • Home
  • Recepten
  • Moestuin tips
    • Downloadbare zaaikalender
    • Groenten voor in de schaduw
    • Kruiden voor in de schaduw
    • Zaaien
    • Zaden oogsten en bewaren
    • Zelf papieren zaaipotjes maken
  • Groente
    • Aardappels
    • Bieten
    • Boerenkool
    • Bonen
    • Courgette
    • Erwten en peulen
    • Knoflook
    • Koolrabi
    • Pastinaak
    • Pompoen
    • Rode- en witte kool
    • Sla
    • Snijbiet
    • Tomaten
    • Tuinbonen
    • Uien
  • Over mij

30 oktober 2015 2 Reacties

Workshop styling & foodfotografie

De oude schuur is echt he-le-maal perfect. Van zwart hout en met lichtgrijze deuren. Er staat een lange tafel, precies wat we zoeken. De tuin vind ik misschien nog mooier. De hoge beukenhagen verdelen de tuin in meerdere tuinkamers. Half oktober staat er nog veel in bloei. Aan het einde van de tuin is een brede sloot en als Marianne en ik gaan kijken of de locatie geschikt is voor een workshop, vechten twee zwanen. Hun vleugels zijn gigantisch.Workshop Styling & Foodfotografie Het interieur van de schuur is licht en het keukentje authentiek. In mijn gedachten is de tafel al helemaal gedekt en de woonkamer gevuld met fotografen en bloggers. Samen met Marianne heb ik een gaaf programma bedacht om een hele dag bezig te zijn met fotografie. Het leukste onderdeel vind ik het food stilleven. Hoe kun je de ingrediënten zo in beeld krijgen dat ze gaan schitteren en van het scherm afspatten. Hoe kun je het seizoen vangen in een foto en hoe fotografeer je in de winter de ingrediënten. Als je begint met mooie ingrediënten dan ben je al op de helft. Denk dan na over de compositie. En dan het belangrijkste: hoe wil je dat het licht valt. Kies je voor strijklicht of juist wat tegenlicht. Wat past eigenlijk het beste bij het ingrediënt? Een food stilleven maken is proces, reageren op wat je ziet en dan floep, daar is dé foto!Workshop Styling & Foodfotografie, food stilleven met kruisbessenWorkshop Styling & Foodfotografie, food stilleven met paddenstoelenWorkshop Styling & Foodfotografie, food stilleven met oogst uit de tuinVind je het leuk om met ons samen food stillevens te maken? Kijk dan even op mijn pagina met het programma voor de masterclass styling & foodfotografie op 21 november. Marianne en ik zorgen voor de ingrediënten en mooie gerechten en jij kunt de hele dag fotograferen. De eerste aanmeldingen zijn binnen maar er zijn nog een paar plaatjes vrij. Ik zou het superleuk vinden om je dan te zien! 0

Categorie: foodfotografie

Vorig bericht: « Risotto met borlottibonen en rozemarijn
Volgend bericht: Platbrood met hummus van borlottibonen »

Lees Interacties

Reacties

  1. Manon zegt

    30 oktober 2015 om 23:06

    Wat een geweldige foto’s, werkelijk schitterend !

    Beantwoorden
  2. Emmelou zegt

    8 december 2015 om 20:27

    Wat een waanzinnig lekker sfeertje!

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Footer

stay connected

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Eten uit de volkstuin

Omslag Eten uit de volkstuin

OOGST

Omslag Oogst

Copyright © 2023 · Design by Marleen van Es · Het gebruik van foto's en teksten zonder mijn toestemming is niet toegestaan · privacyverklaring