Power to the volkstuin

Homeno categoryPower to the volkstuin

Een hoofdzekering laten indraaien en een slimme meter laten activeren door de monteurs van de netbeheerder krijg je niet in één week voor elkaar. Ook niet in twee of drie. Het heeft maar liefst vier weken geduurd! Maar nu heb ik eindelijk stroom in mijn tuinhuisje. Niet dat ik meteen met een elektrische heggenschaar of grasmaaier mijn tuin ga bewerken. Ik heb het eerlijk gezegd nog niet echt gemist. Maar elektriciteit is nu wel handig om te klussen. En straks voor een koelkastje en waterkoker zodat kan ik lekker kan koken op de tuin.

En de eerste grassprietjes staan fier omhoog. Gisteren zag ik nog geen enkel sprietje en vandaag lag er een groene waas overheen. Hopelijk kunnen we het grasveld in de vakantie gaan gebruiken.

Alles lijkt nu in een stroomversnelling te gaan.

Groene waas

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


3 reacties


  1. Ow wat handig!! Wou dat wij dat hadden op de tuin. Helaas zit dat er niet in en zullen we alles zonder elektra moeten doen. Echt ideaal een koelkastje enzo.. Als wij elektra zouden hebben zou ik ook zeker weten een tuinhuisje neerzetten..

    Geniet ervan!

  2. Das wel handig ja……kun je het als vakantiehuisje gebruiken!!

  3. Het zoemt heel erg in mijn moestuintje, maar omdat de eerste courgettes er af waren en er verder alleen steeds mannelijke bloemen kwamen.
    Heb ik de volgende maar even een handje geholpen.
    Vooe een paar jaar terug heb ik 1 plant in het kasje gehad staan. Daar heb ik toen geen enkele cougette aan gehad.Met dat gegeven in het achterhoofd…….je snapt um wel!!

    Jammer van je frambozen,hier ging het de laatste jaren niet anders.De kleinkiddies lusten graag fruit!! Nu gaan ze naar school dus heb ik meer!!
    Ach ja, moet kunnen!!!

    Zonnige groetjes


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.