Win Greendelicious Kruiden!

HomeWin Greendelicious Kruiden!

Natascha Boudewijn heeft een heel mooi boek gemaakt, Greendelicious Kruiden. Uit het boek probeerde ik al de Biscotti met sinaasappel en rozemarijn uit en dat was echt heel lekker! Het boek is ingedeeld in per seizoen en per kruid. Voorafgaand aan de recepten beschrijft Natascha het kruid en geeft tips hoe je de plant kan verzorgen. Door het hele boek staan prachtige sfeerfoto’s van haar tuin met kippen en katten. En haar recepten zijn in dit tweede boek heel divers. Wat denk je bijvoorbeeld van wraps met goudsbloem, polpettine (bitterbal) van aubergine en basilicum of rozemarijnsaucijsjes! Wil je meer weten over het boek? Lees dan mijn boekbespreking.

Greendelicious Kruiden

Van uitgeverij Becht mag ik een exemplaar weggeven! Hoe leuk is dat?! Reageer en deel dit bericht want dat verdient dit mooie boek.

Hoe maak je kans op Greendelicious Kruiden?

Heel eenvoudig. Laat hieronder een berichtje achter. Je maakt meer kans om het boek te winnen als je mijn blog leuk vindt op facebook, mij volgt op twitter of via bloglovin‘. Als je dat al doet, dan kan je mijn berichtje (re)tweten, leuk vinden of delen op facebook voor meer kans! Reageren kan tot en met 17 december. Op woensdag 18 december maak ik de winnaar bekend.

Greendelicious Kruiden
Fotografie: Natascha Boudewijn

Dit bericht is tot stand gekomen door de levering van artikelen.

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


18 reacties


  1. Geweldig zo voor de kerst. Ik heb je stuk er over gelezen, en na koken met je eigen oogst, zou de kruiden het ook goed doen in mijn keuken.
    Ik like beide al, maar ga op twitter RT en facebook even delen op culinaiwestfriesland account.

  2. Hoi Marleen, de free publicity is gegenereerd! Succes met de loting. Krijgen mannen en grotere kans om te winnen in de – door vrouwen gedomineerde – receptenwereld?

    Groetjes,
    Kees

  3. carmen Mocking

    dat is nog eens op en andere manier koken lijkt me erg lekker en bijzonder dat boek. ik doe graag mee. geliked en gedeeld op facebook..

  4. Dat zijn dan al 2 mannen die mee dingen ;-) ziet er een heel leuk boek uit ;-)

  5. Het boek ziet er zo aantrekkelijk uit! Ik zou er graag (eindelijk) eens doorheen willen bladeren.

  6. Carolien Boele

    Zeker een leuk boek, heb er al een keer doorheen gebladerd, is echt een aanrader!

  7. Lex

    Lijkt me leuk een boek eten uit mijn volkstuin, misschien geeft het tips van andere groenten in het nieuwe seizoen te zaaien
    In mijn moes(volks) tuin ben benieuwd

  8. Manon Carboni

    Ik zou er heel graag iemand anders mee willen verrassen dei altijd de sterren van de hemel kookt en groene vingers heeft!

  9. Hanneke

    Je recensie maakte me al nieuwsgierig. Dat er nu nog een winactie achteraan komt is natuurlijk helemaal leuk.
    Ik kook ERG graag, heb een tuin vol kruiden, maar zou het helemaal tof vinden als ik nog meer ideeën in mijn kast zou hebben staan om die dingen met elkaar te combineren. Daarnaast kan mijn kruidentuin ook nog wel een oppepper gebruiken, dus die sfeerfoto’s komen daar vast bij van pas.
    FB en twitter doe ik niet aan (aaahhhh….google en consorten nemen mijn leven anders nog over ;-)). Ik heb je wel geliked op bloglovin.

  10. Hanneke

    Zie net te laat dat mijn email er niet bij staat. Bij deze alsnog…

  11. Wouw wat een mooi boek, ik doe heel graag mee en natuurlijk vind ik je Facebook al leuk. We volgen je op de voet hier.

  12. Jaaaa geweldig, die heb ik nog niet, en als ik straks mn tuintje heb kan ik zeker wat recepten gebruiken, leuk hoor!!

    groetjes Annemiek

  13. Ik doe mee! Recepten klinken verrassend. En Natascha heeft vast ook goede ideeën voor nieuwe kruiden die ik op mijn balkon kan kweken.

  14. Bijna vergeten mee te doen. Ben op m’n werk voorzichtig een kruidentuin aan het creëren en ik kan nog wel wat tips gebruiken.
    groetjes, Martine

  15. Wat een mooi boek! Ik heb ook een tuin vol kruiden, maar doe er toch veel te weinig mee. Wat nieuwe recepten kan ik dan ook wel gebruiken! Die biscotti gaan we eerst maar eens proberen… :)

  16. Anita H.

    Ik heb dan wel geen tuin helaas, maar ik denk dat dit ook voor mij een heel fijn en nuttig boek is.

  17. En de winnaar is … *tromgeroffel* … Lies! Gefeliciteerd!

  18. ik doe mee!
    gevolgd op facebook en bloglovin; zoelouwerse
    gevolgd en gedeeld op twitter; zowiezo_


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.