Volgende week verschijnt het 100ste nummer van Delicious. en dat is de reden voor een dik feestnummer! Veel nummers heb ik in de bibliotheek gelezen en een flink aantal nummers heb ik gekocht. Het is mijn lievelingstijdschrift. Het staat vol lekkere recepten en prachtige foto’s. En super leuk: ik mag vijf feestnummers weggeven!
Een dik Delicious. zomernummer
Met maar liefst 151 recepten viert Delicious. feest. Snelle, zomerse recepten, zoete recepten voor fruit uit de tuin, een heus feestvarken, 100 hapjes voor een tuinfeest en dan ook nog recepten voor een strandfeest. Laat de vakantie maar beginnen en die mag van mij oneindig lang duren!
Op de facebookpagina van Delicious. kan je stemmen op je favoriete recept. Mijn favorieten staan er ook tussen. Ik ben dol op de combinatie raapsteeltjes met gravlax en mijn grote favoriet is de rijstsalade met druivenbladeren, krenten en dilledressing. De ingredienten van een dolma maar dan op je bord. Geen gedoe of gehannes. Dolma-on-a-plate. En een echt no waste recept want de druivenbladeren moet je nu toch wegsnoeien om de tuin begaanbaar te houden.
Mijn favoriet: dolma on a plate
Recept Yolanda van der Jagt, Fotografie Eric van Lokven, Styling Cyn Ferdinandus, Bereiding Eke Mariën
Maak kans op het feestnummer! – gesloten
Vertel in een reactie op mijn blog of op facebook wat jij zo leuk vindt aan Delicious.! Reageren kan tot zondagavond 13 juli 22.00 uur. En dan heb jij, net als de abonnees, het blad dinsdag 15 juli in huis! Hoe leuk is dat!
Geef een reactie