De tuinbonen staan in de volle grond

Homeno categoryDe tuinbonen staan in de volle grond

Ik heb de tuinbonen buiten uitgeplant. Ze hebben een tijdje op het terras gestaan en nu in de volle grond. De plantjes zijn hopelijk niet vorstgevoelig want eind van de week gaat het ’s nachts vier graden vriezen. Vorig jaar werden de plantjes niet aangevreten door de konijntjes en/of muizen, hopelijk gaat het dit jaar ook weer goed!
Ja, jullie lezen het goed: ik ben best bezorgd over mijn 35 kleine plantjes. Morgen ga ik weer even kijken of het goed gaat met mijn kleine tuinboonplanten en ik ga verder met spitten voor een grasveldje. De zware klei is nu goed te bewerken. Niet te nat en niet te droog. Het ideale moment om flink wat meters om te zetten.

Tuinbonen

Er is nachtvorst voorspeld

Hoe nuttig was dit recept of bericht?

Klik op een ster om dit bericht te beoordelen!

Gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.


Één reactie


 1. Hoi, hoi,

  Leuk dat je een kijkje bij mij kwam nemen.

  Ik ben erg onder de indruk van jouw site!
  Wat mooi en informatief, mijn complimenten!
  Ga je zeker linken (en in de gaten houden) op mijn blog.
  Ik denk dat ik nog veel kan leren…

  Veel succes verder,
  Lisette


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.