Tijdens het bewerken van de foto’s van deze frambozen granita, kan ik het niet laten om af en toe even in het mapje met foto’s van onze mini-break in Parijs te kijken. Kon ik maar weer terug! Ik zie ons slenteren van Montmartre naar Le Marais. Natuurlijk bekeken we onderweg de winkel én etalage van Laduree. Bij La Penderie, een trendy bistro waar ambachtelijke burgers worden geserveerd, aten we een lekkere salade. Het interieur is gedecoreerd als een oud naaiatelier met vintage naaimachines en paspoppen. We wandelden langs Canal Saint-Martin en ’s avonds we haalden net op het nippertje de trein naar huis! Natuurlijk veel te kort, zo’n mini-break!
Hier zijn wat kiekjes om ook even in Franse sferen te verkeren!
Maar nu weer over tot de orde van de dag. Aan het werk! Voor jullie heb ik een makkelijk en zomers recept. Een frambozen granita met klaproossiroop, dat ik kocht in Frankrijk. Handig om ’s ochtends te maken en dan heb je ’s avonds na de barbecue een heerlijk toetje.
Als je ook zoveel frambozen kunt oogsten, dan moet je ook eens deze frambozen trifle uitproberen. Zo lekker!
Geef een reactie