Tijdens het bewerken van de foto’s van deze frambozen granita, kan ik het niet laten om af en toe even in het mapje met foto’s van onze mini-break in Parijs te kijken. Kon ik maar weer terug! Ik zie ons slenteren van Montmartre naar Le Marais. Natuurlijk bekeken we onderweg de winkel én etalage van Laduree. Bij La Penderie, een trendy bistro waar ambachtelijke burgers worden geserveerd, aten we een lekkere salade. Het interieur is gedecoreerd als een oud naaiatelier met vintage naaimachines en paspoppen. We wandelden langs Canal Saint-Martin en ’s avonds we haalden net op het nippertje de trein naar huis! Natuurlijk veel te kort, zo’n mini-break!
Hier zijn wat kiekjes om ook even in Franse sferen te verkeren!Maar nu weer over tot de orde van de dag. Aan het werk! Voor jullie heb ik een makkelijk en zomers recept. Een frambozen granita met klaproossiroop, dat ik kocht in Frankrijk. Handig om ’s ochtends te maken en dan heb je ’s avonds na de barbecue een heerlijk toetje.Als je ook zoveel frambozen kunt oogsten, dan moet je ook eens deze frambozen trifle uitproberen. Zo lekker!1
O wat ziet dat er goed uit Marleen. Heb het meteen gedeeld op mijn FB-pagina. Ben weer terug van weggeweest (was uiteraard niet echt weg, maar aan het verhuizen). Nu met uitzicht op volkstuincomplex en tegelijk volkstuinloos. Gelukkig zit mijn broer nog op De Hoge Weide, dus ik kom nog wel buurten!
Hihi! Ja, de foto’s pinnen lukt me meestal wel altijd. Het is ook zo leuk, dat Pinterest. Cool hè, die klaproossiroop ofwel sirop de coquelicot, ik liep er toevallig tegenaan.
Hmmmm, ik waan me bijna in Parijs. Heerlijk zeg zo eventjes ertussenuit. En dan die knalroze granita. Wat maak je toch de mooiste foto’s, echt. Die wil ik wel aan mijn muur.
O, ik ben echt gek op frambozen. Dat zo’n delicaat vruchtje zó onwijs lekker kan zijn. Vroeger maakte ik er vaak sap van, helaas heb ik nu geen struiken meer. Maar gelukkig wel een frambozenteler in mijn omgeving. Enne, die granita is echt cool.
Ja, frambozen zijn misschien wel de lekkerste vruchtjes op aarde. Hoewel ik ook wel erg dol ben op aardbeien. Het is pure rijkdom, zo’n tuin vol fruitstruiken en -bomen. En dank je!
*zucht* klinkt heerlijk, zowel Parijs als je recept 🙂
Het is heerlijk! Zelf ijs maken is zo lekker.
O wat ziet dat er goed uit Marleen. Heb het meteen gedeeld op mijn FB-pagina. Ben weer terug van weggeweest (was uiteraard niet echt weg, maar aan het verhuizen). Nu met uitzicht op volkstuincomplex en tegelijk volkstuinloos. Gelukkig zit mijn broer nog op De Hoge Weide, dus ik kom nog wel buurten!
Thanks Frouckje! Ik wil heel graag met Olav langs komen en jullie nieuwe huis bekijken. Ik mail je binnenkort!
Lijkt me heerlijk! Wat maak je toch prachtige foto’s!
Dank je Lonneke!
Ik zag die fantastische foto al op Pinterest voorbij komen! En wat een leuk recept met die klaproossiroop.
Hihi! Ja, de foto’s pinnen lukt me meestal wel altijd. Het is ook zo leuk, dat Pinterest. Cool hè, die klaproossiroop ofwel sirop de coquelicot, ik liep er toevallig tegenaan.
Hmmmm, ik waan me bijna in Parijs. Heerlijk zeg zo eventjes ertussenuit. En dan die knalroze granita. Wat maak je toch de mooiste foto’s, echt. Die wil ik wel aan mijn muur.
Ja, Paris-paris-paris! Kon ik maar weer terug. Haha, aan je muur! En dan tijdens je detox omdraaien. Dank je, Maura!
O, ik ben echt gek op frambozen. Dat zo’n delicaat vruchtje zó onwijs lekker kan zijn. Vroeger maakte ik er vaak sap van, helaas heb ik nu geen struiken meer. Maar gelukkig wel een frambozenteler in mijn omgeving. Enne, die granita is echt cool.
Ja, frambozen zijn misschien wel de lekkerste vruchtjes op aarde. Hoewel ik ook wel erg dol ben op aardbeien. Het is pure rijkdom, zo’n tuin vol fruitstruiken en -bomen. En dank je!
Klaproossiroop? Kijk daar heb ik er nu nog wel een hele hoop van zie staan! 😉
Klaproossiroop moet ik eigenlijk ook maar eens zelf gaan maken! Ik zie ze ook overal staan.