Op een holletje doe ik in de supermarkt even snel boodschappen. In de tuin heb ik de laatste groente uit de grond getrokken en in de moestuinwinkel kies ik de nog ontbrekende groenten uit. Vandaag ga ik een aantal recepten fotograferen. De laatste dagen heb ik me opgesloten en alleen maar teksten getikt. Mijn computer is inmiddels gevuld met nieuwe recepten. En ik heb bedacht hoe ik jullie kan vertellen, hoe ik eigenlijk mijn boontjes kweek en de tuinbonen dop. Tientallen tips heb ik geschreven.
Op tafel ligt een prachtig nieuw kookboek om te recenseren, ik heb er alleen vluchtig doorheen gebladerd. Naast mijn bed liggen de laatste twee nummers van Delicious. Ongelezen. En op mijn blog zijn al weken geen nieuwe berichten met recepten verschenen. Ik heb alles links laten liggen voor één belangrijk ding! Een heus echt Eten uit de volkstuin boek! Met bijna 80 nieuwe recepten en veel moestuintips. Deze week leg ik de laatste hand aan de teksten en gaan de laatste recepten op de foto. En dan ga ik weer lekker bloggen! Tot snel!
En dan nu een makkelijk toetje. Appels uit de oven.
Jemig Marleen dat is leuk, je EIGEN kookboek!
Daarom is het zo stil op je blog, ik vind de reden meer dan geldig hoor.
Ik ben heel benieuwd hoe je boek wordt, aan de foto’s zal het niet liggen, die zijn altijd prachtig. En je stukjes zijn ook altijd leuk om te lezen dus dat kan alleen maar een succes worden!
Maart 2015, duurt nog even, maar de tijd gaat snel en wie wat bewaart die heeft wat, toch?
Succes ermee!
Groet,
Karin
Dank je Karin!
Ja, stil hier hè. Maar dat komt goed! Ik heb zoveel ideeën en zo’n zin om weer te bloggen. Ik heb het echt gemist maar ik kon het niet combineren.
Ook nog even hier: wat geweldig voor je Marleen. En zo verdiend. Je hebt in ieder geval al een eerste trotse koper:) x
Lief van je Denise!!! *glunder*
Lekker recept!
Ik kan nooit genoeg krijgen van gebakken appels 🙂
We hebben een ras in de tuin die speciaal geteeld werd om appelbollen mee te maken: Manks Codlin. Maar helaas zijn ze al op.
Gefeliciteerd met het afmaken van je boek!
Dank je wel! Ja, appels uit de oven zijn altijd goed hè! Ik zal eens kijken naar Manks Codlin. Ik heb Tydemans early maar nog geen grote oogst.
De goudreneiten koop ik altijd maar. Of pluk ze op de appelplukdagen bij de boer.
Heel Gaaf! Gefeliciteerd!
En terecht, je schrijft erg leuk en je foto’s zijn schitterend. En petje af, het lijkt me een hele klus, vind het bloggen al best hard werken 🙂
Dank je wel Gitta! En het was inderdaad best wat werk 😉