Madeliefjes op je bureaublad

Het is druk op de weg. Mijn volkstuincomplex is omringd door een bedrijvenpark. De werknemers van die kantoren willen nu zo snel mogelijk achter hun bureau gaan zitten. Ik rijd de lege parkeerplaats van het complex op. Er heerst een totale stilte. Het contrast met de drukte van net is heel groot.
Mijn schoenen worden nat van het dauw. De bloemen in mijn tuin zijn nog gesloten. Terwijl ik wacht op een afspraak voor een interview, maak ik een foto van een madeliefje. Door de macro-lens kun je de details goed zien. Kijk! Zo mooi!

wallpaper mei: madeliefjes

Wil je ook deze lentesfeer ook op je laptop of iPad? Kijk dan even bij mijn downloadtips.

Wallpaper downloaden

Klik hier en klik vervolgens met rechts (of met klik met ctrl ingedrukt) op de foto in het nieuw, geopende scherm en stel de afbeelding in als bureaubladachtergrond (internet explorer, safari en firefox) of sla de afbeelding op (chrome) en klik met rechts op de opgeslagen afbeelding en kies “stel bureaubladafbeelding in”.

Wallpaper

Het plaatje is ook zonder maand en dagen beschikbaar. Voor hele drukke bureaubladen en iPads. Op die pagina vind je ook mijn archief met wallpapers.


Één reactie


  1. Mooie foto ! De kleur van die bloemen springt er echt zo uit.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.